فاطمه قنادی اصل

مرتبه علمی: دانشیار
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
شماره تماس: 31505255
ایمیل: ghannadiasl@uma.ac.ir
ORCID: 0000-0001-8257-8559
2015201620172018201920202021202220232024152271011231214
AllSince 2019
Citations8877
h-index55
i10-index21

دکتری: علوم تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي تبريز، 1393
عنوان پایان نامه دکتری: کارایی الگوی فرا نظری توام با رژیم کم کالری متعادل در کاهش وزن زنان چاق

 
كارشناسي ارشد: علوم تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي تبريز، 1378
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسي وضعيت تغذيه بيماران ديابتي نوع دو مراجعه كننده به كلينيك ديابت اردبيل
 
کارشناسي: علوم تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي تبريز، 1375


تحصیلات

افتخارات



عضویت در انجمن های علمی

زمینه های تحقیقاتی
علوم غذایی

امنیت غذایی و تغذیه ای

مقالات انگلیسی

16 - Ghannadiasl, F., & Jahdoust, Z. (2024). Effects of Aqueous Extracts of Propolis on Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Raw Milk. Iranian Food Science and Technology Research Journal, 19(6), 167-175. دریافت مقاله
15 - Ghannadiasl F, Bordbar Lomer B. Nutraceutical in the Management of Diabetes Mellitus: A Review. IJDO 2022; 14 (4) :240-247 دریافت مقاله
14 - Ghannadiasl F. Correlation Between Gender Differences and Anthropometric Indicators with Body Image Dissatisfaction Among Adults in Ardabil City. Jundishapur J Health Sci. 2021;13(4): e118905. دریافت مقاله
13 - Mohajeri, M., Ghannadiasl, F., Narimani, S. and Nemati, A. (2021), "The food choice determinants and adherence to Mediterranean diet in Iranian adults before and during COVID-19 lockdown: population-based study", Nutrition & Food Science, Vol. 51 No. 8, pp. 1299-1307. دریافت مقاله
12 - Ghannadiasl F. Novel anthropometric predictors of subjective weight among women. Women Health. 2021 Oct;61(9):889-895. دریافت مقاله
11 - Ghannadiasl F, Hoseini N. The Relationship between Body Image Dissatisfaction and New Anthropometric Indices in Women Referred to the Nutrition Clinic in Northwest of Iran, Ardabil City, 2019. J Community Health Research 2021; 10( 3): 243 -250 . دریافت مقاله
10 - Ghannadiasl F, Fathi achachelooee B (2021). Aflatoxin Contamination in Retailed Elaeagnus angustifolia Powder in Ardabil. FSCT; 18 (110) :79-86 دریافت مقاله
9 - Nemati, S. M., Narimani, M., Ghannadiasl, F., & Sadeghi-Hashjin, G. (2020). Comparison of Training Package (SMN) and Low-Calorie Diet on Psychological Distress and Weight in Overweight People. Iranian Journal of Health Psychology, 3(2), 39-48. دریافت مقاله
8 - Ghannadiasl, F. (2020). Associations between white blood cells count and obesity in apparently healthy young adults. Nutrition & Food Science, https://doi.org/10.1108/NFS-08-2019-0270. دریافت مقاله
7 - Ghannadiasl, F., Hoseini, N. (2020). Association of Visceral Fat Obesity with Body Image Dissatisfaction among Women.Journal of Nutrition, Fasting and Health 8 (3), 199-204. دریافت مقاله
6 - Ghannadiasl, F. (2019). Undiagnosed Hypertension among Youth (18-24 years) Referred to the Nutrition Clinic in Ardabil City, North West of Iran, from 2016 to 2018. Journal of Community Health Research; 8(4): 203-210. دریافت مقاله
5 - Ghannadiasl, F., Mahdavi, R. (2018). Changes in Eating Self-Efficacy During Weight Loss Intervention with or Without Nutrition Education. Jundishapur Journal of Health Sciences, 10(1): e55557. دریافت مقاله
4 - Ghannadiasl, F. (2018). The effectiveness of 8 weeks individualized balanced low calorie diet on measures of central obesity and body composition. Nutrition & Food Science, https:// doi.org/10.1108/NFS-06-2018-0155. دریافت مقاله
3 - Ghannadiasl, F., Mahdavi, R., & AsghariJafarabadi, M. (2017). Assessment of Stages and Processes of Change, Eating Self-Efficacy and Decisional Balance for Weight Loss in Obese Women Attending Nutrition Clinics. Jundishapur Journal of Health Sciences, 9 (2), e42088. دریافت مقاله
2 - Ghannadiasl, F., Mahdavi, R., & AsghariJafarabadi, M. (2016). Effect of a Balanced Low Calorie Diet with or without Nutrition Education on the Weight Loss and Processes of Change Among Healthy Obese Women: A Randomized Clinical Trial. Iran Cres Med J, e24390. دریافت مقاله
1 - Ghannadiasl, F., Mahdavi, R., & AsghariJafarabadi, M. (2014). Assessing Readiness to Lose Weight among Obese Women Attending the Nutrition Clinic. Health promotion perspectives, 4(1), 27. دریافت مقاله

مقالات فارسی

10 - Zahedi, Y., Vahedipour Dahraie, S., Ghannadiasl, F., & Shakouri, M. D. (2023). Investigation into the qualitative changes of fillet of broiler chickens fed by diet containing eugenol and butyric acid glycerides. Journal of Food Research, 33(3), 67-82. دریافت مقاله 9 - Ghannadiasl, F., & Bordbar Lomer, B. (2023). Physicochemical and sensory properties of oil cake enriched with cinnamon extract. Journal of Food Research, 33(2), 43-55. دریافت مقاله 8 - Zahedi, Y., Vahedipour Dahraie, S., Ghannadiasl, F., & Shakouri, M. D. (2023). Investigation into the qualitative changes of fillet of broiler chickens fed by diet containing eugenol and butyric acid glycerides. Journal of Food Research, 33(3), 67-82. دریافت مقاله 7 - Ghannadiasl, F., H Nourani, H., Alimoradi Saghezchi., V. (2020). Evaluation of Physicochemical and Microbial Properties of Retailed Elaeagnus Angustifolia Powder in Ardabil City. Journal of Health 11 (1), 51-59. دریافت مقاله 6 - Ghannadiasl F, Mohajeri M, Hoseini N. The Effect of a Balanced Low-Calorie Diet and Slight Weight Loss on Body Image Score and Its Subscales. J Ardabil Univ Med Sci 2020; 20 (4) :495-504 دریافت مقاله 5 - Ghannadiasl, F. (2018). Food insecurity among type 2 diabetic patients referred to the nutrition clinic in Ardabil city. Iranian Journal of Diabetes and Metabolism, 17 (5), 257-263. دریافت مقاله 4 - Ghannadiasl, F. (2018). Assessing Anthropometric Changes during 8 Weeks Individualized Balanced Low Calorie Diet in Obese Women. Journal of Ardabil University of Medical Sciences, 18(3): 310-317. دریافت مقاله 3 - Ghannadiasl,F., Mahdavi, R.(2016).The Effects of Balanced Low Calorie Diet on Weight Loss and Insulin Resistance among Obese Women in Ardabil City. Journal of Ardabil University of Medical Sciences, 16 (2), 124-134. دریافت مقاله 2 - Ghannadiasl, F., Iranparvar, M. (2009). Survey of Dietary Habits of Patients with Type II Diabetes in Ardabil diabetic clinic. Journal of Ardabil University of Medical Sciences, 9(3): 256-260. دریافت مقاله 1 - Fathi, B., Ghannadiasl, F., & Alirezalou, K. (2020). Effect of adding lycopene on the physico-chemical and sensory properties of white cheese. Journal of Food Research, 30(2), 163-174. دریافت مقاله

کتاب انگلیسی

کتاب فارسی

رییس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی


برنامه هفتگی استاد در ترم جاری

نام درس مقطع زمان و مکان ارائه
دکتری
کارشناسی ارشد

4 - تأثیر افزودن اوژنول و گلیسریدهای اسید بوتیریک به جیره غذایی جوجه‌های گوشتی بر خواص فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی گوشت, سورنا واحدی پور دهرائی, 1401


3 - بررسی غنی سازی نوشیدنی با طعم نعناع با استفاده از عصاره سبوس برنج و تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی, سیدعلی میرصفای مقدم, 1402


2 - بررسی اثرات افزودن عصاره دارچین بر روی خواص شیمیایی و ارگانولپتیک کیک روغنی, بنفشه بردبار لمر, 1401


1 - بررسی تاثیر افزودن عصاره بره موم بر روی رشد میکروبی، خواص شیمیایی، تغذیه ای و بیولوژیکی در شیرخام, زهرا جاهدوست, 1401


2ND INTERNATIONAL KARATEKİN SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE

The effect of adding cinnamon extract on the texture profile analysis of oil cake

سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

اهمیت نانوحاملهای لیپیدی برای انتقال خوراکی ویتامین D در غذاهای فراسودمند: مطالعه مروری کوتاه

سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

سبوس برنج: از ضایعا ت تا کاربرد

سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

مدیریت ضایعا ت مواد غذایی: رویکردی جدید برای امنیت غذایی

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی ویژگی‌های فیزیکی -شیمیایی نوشیدنی با طعم نعناع غنی سازی شده با عصاره سبوس برنج

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

استخراج ترکیبات مغذی از ضایعات و فرآورده های جانبی صنعت غذا: مطالعه مروری کوتاه

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نانو بسته بندی و توسعه پایدار: یک مطالعه مروری

هشتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران

Evaluation of body image subscales among university students

هشتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران

Evaluation of Triglyceride-glucose index among apparently healthy obese women

هشتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران

Assessment of multiple obesity indices among apparently healthy obese women

4th International Clinical Nutrition Congress

Meal skipping among healthy obese women.

4th International Clinical Nutrition Congress

Self-reported sleep duration among adolescents in Ardabil city

4th International Clinical Nutrition Congress

Undiagnosed insulin resistance in non-diabetic obese women

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی میوه ای گازدار

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تاثیر عصاره آبی بره موم بر pH شیر خام

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تعیین محتوای فنولیک کل عصاره آبی دارچین

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تعیین میزان توکوفرول کل در عصاره دارچین

The 13th International Congress of Endocrine Disorders.

Meal frequency in Ardabil type 2 diabetic patients

The 13th International Congress of Endocrine Disorders

Prevalence of constipation in female obese adults

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

چشم انداز آینده برای توسعه محصولات غذایی برای بیماران دیابتی

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی مجدد کمبود آهن در زنان ایرانی: دلالتی بر غنی¬سازی آهن

دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

RELATIONSHIP BETWEEN BODY COMPOSITION AND AGE IN HEALTHY ADULTS

دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

SEX DIFFERENCES IN FAT DISTRIBUTION AND ANTHROPOMETRIC INDICES IN HEALTHY ADULTS

کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران، 1398

بررسی دل مشغولی با وزن در زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک تغذیه

کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران، 1398

بررسی وزن ذهنی در زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک تغذیه

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

Moisture content of Elaeagnus angustifolia powder supplied in grocery and nut shops

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

Enrichment of cereal flour as a proposed method to overcoming zinc deficiency

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تولید پنیر سفید فراسودمند با افزودن لیکوپن و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies

The ash content of Elaeagnus angustifolia powder supplied in markets

دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

تعیین وضعیت آنتی اکسیدانها در مراجعین به کلینیک تغذیه

دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

Comparison of ash content of Elaeagnus angustifolia powder supplied in grocery and nut shops

اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

NEEDING TO RECOMMEND PHYSICAL ACTIVITY FOR A REDUCTION OF FAT MASS IN OBESE WOMEN

The 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress

Lipid profile and insulin resistance among apparently healthy obese women

The 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress

ASSESSMENT OF ATTRITION FROM DIET THERAPY AMONG OBESE WOMEN

The 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress

ASSESSING BODY SHAPE INDEX AMONG METABOLICALLY HEALTHY OBESE WOMEN

کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم، 1397

Study of weight gain among obese women during one-year period

کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم، 1397

Body fat distribution among metabolically healthy obese women

کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم، 1397

Effectiveness of balanced low-calorie diet on weight loss in obese adolescents

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

Conventional functional food intake in type 2 diabetic patients

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

Needing to food fortification in overcoming dietary fiber intake deficiency in type 2 diabetic patients

سومین کنگره بین المللی جراحی چاقی و متابولیک

Factors associated with attrition in weight loss

سومین کنگره بین المللی جراحی چاقی و متابولیک

Assessing fat mass changes during individualized balanced low calorie diet

Isfahan 4th International and 6th National Congress of Endocrine and Metabolism Updates

Assessment of weight status among type 2 diabetic patients

The 3rd international and 8th national congress on health education and promotion

The use of decisional balance in promoting weight loss in obese women

1st International and 5th National Conference on Organic vs. Conventional Agriculture

MODIFYING MICRONUTRIENT DEFICIENCIES USING FOOD-BASED INTERVENTIONS

دومین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

بررسی رفتارهای تغذیه ای ورزشکاران استقامتی در طی مسابقات ورزشی

دومین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

شیوع مصرف مکمل های غذایی- ورزشی در ورزشکاران پرورش اندام

اولین کنفرانس بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

Importance of food fortification in combating and overcoming micronutrient deficiencies in obese individuals

یازدهمین کنگره بین المللی اختلالات غدد درون ریز

Physical activity evaluation among adults with type 2 diabetes in adabil city

یازدهمین کنگره بین المللی اختلالات غدد درون ریز

Prevalence of prediabetes, undiagnosed diabetes, and diabetes among Ardabil adults

یازدهمین کنگره بین المللی اختلالات غدد درون ریز

Evaluate the pattern of dyslipidemia among apparently healthy obese women attending the nutrition clinic

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران

Emotional eating is associated with enhanced intake of sweet and high-fat foods in obese women

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران

Needing to improve women’s eating habits

سمینار بین المللی سلامت زنان، 1395

Unrealistic weight loss expectation among women attending the nutrition clinic

پنجمين کنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران

Physical activity assessment in obese women attending the nutrition clinic