فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

مرتبه علمی: استاد
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
گروه علوم دامی(اردبیل)
شماره تماس: 045-31505155
ایمیل: f_mirzaei@uma.ac.ir
ORCID: 0000-0003-2607-2953
2016201720182019202020212022202320242915536410110310398
AllSince 2019
Citations557526
h-index1312
i10-index1716

مقالات انگلیسی

مقالات فارسی

1- مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه محقق اردبیلی( 1400-1396)

2- دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اردبیل ( 1400-1396 )


برنامه هفتگی استاد در ترم جاری

نام درس مقطع زمان و مکان ارائه
دکتری

10 - اثرات سطوح مختلف تفاله انگور و آنزیم تانناز بر پاسخ ایمنی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی, سید کریم ابراهیم زاده, 1397


9 - تاثیر روش های آنزیمی و میکروبی هیدرولیز پروتئین کنجاله کلزا در جوجه های گوشتی, لیلی حسین پور, 1402


8 - بررسی اثر رشد جبرانی بر غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا - 3, احمد رنجبر, 1401


7 - اثرات استفاده از نانو ذرات جامد لیپیدی حاوی ال - کارنتین در جیره غذایی بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ ، محتوی کلسترول زرده و بیان ژن های مرتبط با متابولیسم کلسترول در مرغ های تخم گذار, مسعود اسکندانی, 1401


6 - تاثیر استفاده از اشکال مختلف سلنیوم در جیره های غنی از امگا 3 بر عملگرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار, حمیدرضا مصلحی, 1398


5 - بررسی مصرف اسید لینولئیک مزدوج (CLA) محافظت شده و سطوح متفاوت نانو سلنیوم بر عملکرد، برخی فراسنجه های سیستم ایمنی و بیان ژن های مرتبط در بافت بره های نر مغانی, شیرزاد قادرزاده, 1397


4 - تاثیر منابع مختلف عنصر روی، بر ارزش تغذیه ای ، عملکرد و ترکیبات شیر در اوایل دوره شیردهی گاوهای شیری هلشتاین, سمیه بخشی زاده خویند یزج, 1398


3 - اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر عملکرد، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی و برخی باکتری های دستگاه گوارش گوساله های شیرخوار هلشتاین, سمیرا کرامتی جبه دار, 1398


2 - اثرات افزودن عصاره تاننی در جیره های حاوی منبع اسید چرب غیراشباع بر عملکرد، پروفیل اسید چرب شیر، فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میش های مغانی, رقیه ولیزاده یونجالی, 1398


1 - اثرات جایگزینی بخش علوفه ای جیره با خوراک گلوتن ذرت (به عنوان منبع فیبر غیر علوفه ای) و مکمل ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های تخمیری درگاوهای شیری, بابک دارابی قانع, 1398



کارشناسی ارشد

73 - تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی درمنه با استفاده از روش های آزمایشگاهی، تولید گاز و کیسه های نایلونی, ژیلا پاشائی اردی, 1390


72 - اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مورفولوژی روده، عملکرد رشدو پارامترهای خونی جوحه های گوشتی, محمد رضا ملایی کندلوسی, 1390


71 - اثر اسانس میخک روی پارامترهای خونی، مورفولوژی بافت روده و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی, سید موسی سعادت میر قدیم, 1390


70 - اثرات سینبیوتیکی پروبیوتیک لاکتوباسیلوسی (پریمالاک) و پری بیوتیک مشتق حاصل از قارچ آسپرژیلوس (فرماکتو) بر مورفولوژی روده کوچک و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی, کاظم علیجان زاده فیروزی, 1390


69 - تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و پس شکمبه ای گونه های غالب گرامینه منطقه نئور استان اردبیل در شرایط آزمایشگاهی, محمد جواد عشقی, 1391


68 - تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای گونه های غالب لگوم منطقه نئور استان اردبیل در شرایط آزمایشگاهی, سعید مهدیزاده اردبیلی, 1391


67 - تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و روده ای و انرژی قابل متابولیسمی ضایعات کشتارگاهی دام و طیور استان اردبیل, اکبر تنکابنی رضائی, 1391


66 - بررسی قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای خاک اره چوب صنوبر، توسکا و نراد عمل آوری شده با قارچ Pleurotus Ulmarius و Phanerochaete chrysosporium تحت شرایط آزمایشگاهی, مهناز بیات, 1391


65 - تعیین ارزش غذایی و برآورد انرژی قابل متابولیسم دو گونه مرتعی Artemisia fragrans wild و Kochia Schrad در ارتفاعات نئور و منطقه مشگین شهر استان اردبیل, مستقیم عزیزپور تپراقلو, 1391


64 - تاثیر نانو زئولیت نقره، زئولیت و فلاوومایسین بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و برخی پارامترهای خونی جوجه های گوشتی, مریم غلامحسینی زهرایی, 1391


63 - تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی در شیر گوسفند و بز در حال چرا در سه رویشگاه مرتعی جنوب شرقی سبلان, سمیرا کرامتی جبه دار, 1392


62 - تعیین و مقایسه غلظت عناصر معدنی در شیر گوسفند و بز در حال چرا در سه رویشگاه مرتعی شمال سبلان, رقیه ولی زاده, 1392


61 - اثر عصاره برخی از گیاهان دارویی مراتع استان اردبیل بر جمعیت میکروبی شکمبه تحت شرایط آزمایشگاهی, سمیه خورشیدی, 1392


60 - تعیین ارزش غذایی برخی از دانه های بقولات فراوری شده با مایع شکمبه, بیژن نوید گبلو, 1393


59 - تعیین و مقایسه پروفیل اسید چرب شیر در گوسفند و بز در حال چرادر دو رویشگاه مرتعی جنوب شرقی سبلان (آلوارس), زهرا محمدی, 1392


58 - تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای خاک اره توسکا و صنوبر عمل آوری شده با قارچ و اسید تحت شرایط آزمایشگاهی, زهرا بهلولی, 1393


57 - تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و بعد شکمبه ای خاک اره توسکا و صنوبر فرآوری شده با قارچ و قلیا تحت شرایط آزمایشگاهی, سمیره محمدی, 1393


56 - تاثیر مکمل کنسانتره ای بر عملکرد رشدی در بره های شیر گیری شده نژاد قزل در شرایط چرا, محمد شاهی, 1393


55 - استفاده از گاودانه در جیره آغازین بره های شیرخوار مغانی, شهروز دستوری, 1393


54 - تاثیر اندازه ذرات و سطح مصرف پوسته جو به عنوان منبع فیبر خوراکی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی, مهدی افرا, 1393


53 - تاثیر پوسته برنج به عنوان منبع فیبر خوراکی بر عملکرد رشد و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی, علی اباذری, 1393


52 - اثر استفاده از مخلوط گیاهان دارویی در جیره استارتر و پروبیوتیک بر عملکرد، فراسنجه های خونی و برخی آنزیم های سیستم ایمنی در گوساله های هلشتاین, صیاد سیف زاده, 1394


51 - بررسی وضعیت مدیریت تغذیه گاوهای شیری در گاوداری های استان اردبیل, زلیخا قبادی, 1394


50 - تاثیر غلاف بادام زمینی بعنوان منبع فیبر خوراکی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک در جوجه های گوشتی, الهام سرباز, 1394


49 - برآورد فراسنجه های تجزیه پذیری برخی مواد کنسانتر ه ای با استفاده از دستگاه Dasiy, بهروز نوید مغانلو, 1395


48 - برآورد فراسنجه های تجزیه پذیری برخی مواد علوفه ای با استفاده از دستگاه Daisy, تقی خان عصمت داشقاپو, 1395


47 - اثر تزریق داخل تخم مرغی عصاره بره موم و نانو ذرات اکسید روی بر توسعه جنینی، عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تفریخ شده, ساحل بخشایش, 1395


46 - تعیین ترکیب شیمیایی ، قابلیت هضم و تجزیه پذیری کاه عدس و نخود فرآوری شده با اوره، ملاس و آنزیم در شرایط آزمایشگاهی, زهرا عباسی وند, 1395


45 - بررسی میزان سنتز پروتئین میکروبی منابع پروتئینی مختلف در جیره های تولیدی دام شیرده, خدیجه عبداللهی نیا, 1395


44 - عمل آوری بیولوژیکی و شیمیایی پوسته بادام زمینی و تعیین ارزش غذایی آن با استفاده از روشهای آزمایشگاهی, معصومه یوسف زاده, 1395


43 - تاثیر نانو ذرات اکسید روی و عصاره بره موم بر عملکرد، رشد و برخی فراسنجه های سلامت و خونی در گوساله های شیر خوار, مطلب جهان آرا, 1395


42 - بررسی تاثیر پودر برگ زیتون روی صفات تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی, سوسن منوری, 1395


41 - بررسی میزان به کارگیری عملیات مدیریتی توسط واحدهای گاوداری صنعتی استان خراسان رضوی, افسانه جلالی بردر, 1395


40 - مقایسه عملکرد پرواری و خصوصیات لاشه بره های پرواری مغانی و آمیخته رومانف - مغانی تحت جیر ه های با سطوح مختلف انرژی, نیما نشانه, 1395


39 - تعیین عناصر معدنی و ارزش غذایی گونه‌های Artemisia austriaca ، Artemisia melanolepis و Thymus kotschyanus در مراتع جنوب شرقی سبلان, فرید انفرادی, 1395


38 - اثر تزریق درون تخم مرغی نانو ذرات روی بر پارامترهای جوجه کشی، صفات تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی, آناهید بی ریا, 1395


37 - تعیین عناصر معدنی و ارزش غذایی دو گونه Tanacetum chiliophyllum و Potentilla reptans در مراحل مختلف فنولوژیکی و دو جهت جغرافیایی منطقه شغال درسی شهرستان نمین, کبری محمد زاده نی, 1395


36 - اثر تزریق درون تخم مرغی نانو ذرات مس بر پارامترهای جوجه کشی، صفات تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی, ساسان حیدری, 1395


35 - اثر تزریق درون تخم مرغی عصاره گیاه چای سبز و خرفه در تمایز جنسیت جوجه های گوشتی, علی حیدری هادی بیگلو, 1395


34 - اثر تزریق درون تخم مرغی عصاره گیاه گزنه و قرچ خوراکی در تمایز جنسیت جوجه های گوشتی, توحید مکرمی, 1395


33 - تاثیر نانو اکسید روی بر بخش های مختلف پروتئین، تخمیر شکمبه ای و بعد شکمبه ای برخی منابع پروتئینی, الناز غفاری چنذانق, 1396


32 - تعیین ارزش غذایی دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش های آزمایشگاهی, سلیمان بدر زاده اورنج, 1396


31 - تاثیر نانو اکسید مس بر بخش های مختلف پروتئین و تخمیر شکمبه ای و بعد شکمبه ای برخی منابع پروتئینی, مهناز حقی, 1396


30 - بررسی تاثیر پروبیوتیک لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین, پروانه حسینی نامدار, 1396


29 - ارزیابی ژنتیکی ساختار جمعیت های مارال با استفاده از ژنوم میتوکندریایی, لیلا آقازاده, 1396


28 - اثر تزریق داخل تخم مرغی ویتامین های محلول در آب بر میزان جوجه در آوری، عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی, اسعد پرنیان, 1396


27 - استفاده از عصاره ی گیاه آلوئه ورا به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی, حسن برزگر, 1396


26 - بررسی قابلیت هضم شکمبه ای غلاف نخود سبز تحت شرایط آزمایشگاهی, زهرا اسلامی, 1393


25 - بررسی جایگاه های ژنی صفات کمی وابسته به سن موثر بر صفات رشد در گوسفند قزل, افشین آذرتاش, 1396


24 - تاثیر سطوح مختلف دانه کتان اکسترود شده و مکمل نانو سلنیوم بر روی عملکرد ، فراسنجه های خونی و پروفیل اسید چرب گوشت در بره های نر مغانی, رقیه حاجی زاده, 1395


23 - بررسی تاثیر استفاده از منابع مختلف روی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و برخی آنزیم های مرتبط با سیستم ایمنی در گوساله های هلشتاین, محبوبه پیرشالکوهی, 1396


22 - اثر سطوح مختلف پروبیوتیک و اسید آلی بر عملکرد، متابولیت های خونی و پاسخ ایمنی در گوساله های شیر خوار هلشتاین, مهدی جمالی, 1396


21 - تاثیراستفاده از دانه کتان اکسترود شده و اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، متابولیت های خونی و فعالیت تخمدانی در میش های قزل در دوره پس از زایش, صمد مزارعی, 1396


20 - تاثیر ژل آلوئه ورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد رشد، متابولیت های خونی و فراسنجه های سیستم ایمنی در گوساله های شیرخوار هلشتاین, نادر سیفی حاجی خانلو, 1396


19 - بررسی مقایسه ای اثر تغذیه منابع سلنیوم بر عملکرد، متابولیت های خونی و پاسخ ایمنی در گوساله های شیرخوار هلشتاین و دو رگ هلشتاین – مونت بیلیارد, معصومه خوش گفتار کفشگرکلائی, 1396


18 - تاثیر استفاده از دانه کتان اکسترود شده و اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد ، متابولیت های خونی و پاسخ ایمنی در گوساله های شیرخوار, محسن رمضانی, 1397


17 - اثر افزودن برخی گیاهان دارویی بر ارزش غذایی و فراسنجه های تخمیری علوفه های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی, طناز طالبی, 1397


16 - اثر تزریق درون تخم مرغی نانو ذرات سلنیوم بر عملکرد تولیدی و ذخایر سلنیوم بافتی جوجه های گوشتی, سمیه مهرگان صومعه سرایی, 1397


15 - تاثیر سیلاژ یونجه فرآوری شده با اسید آلی و پروبیوتیک بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های خونی گوسفند مغانی, رقیه برزگر ماشک, 1397


14 - بهبود ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی در تغذیه جوجه های گوشتی با استفاده از مولتی آنزیم, حسن لطفی, 1398


13 - اثر کنجاله سیاه دانه همراه با مولتی آنزیم بر عملکرد رشد ، مورفومتری روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی, داود ارشادی, 1398


12 - اثر جایگزینی ذرت با پودر ضایعات سیب زمینی فرآوری شده با مولتی آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی, علی عبادی, 1398


11 - اثر اسیدیفایر و چربی جیره بر صفات تولیدی و جمعیت باکتریایی مجرای گوارش جوجه های گوشتی, سونیا هدایتی میناآباد, 1399


10 - بررسی اثر اسیدی فایر و سطح پروتئین بر صفات تولیدی و جمعیت باکتریایی مجرای گوارش جوجه های گوشتی, آرزو قلی زاده, 1399


9 - اثر فرآوری حرارتی و پرتو تابی ماکروویو بر انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم مواد مغذی ضایعات بوجاری گندم در جوجه های گوشتی, مهسا هاشمی, 1400


8 - اثر اسیدی فایر و فیبر جیره بر صفات تولیدی، سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی, فاطمه رزقی, 1399


7 - تاثیر تغذیه پوسته کنجد برعملکرد رشدی، پارامترهای خونی ، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های نر مغانی, انصار حیدرزاده, 1397


6 - اثر تغذیه مخلوط گیاهان دارویی و اسید آلی بر عملکرد رشد، پارامترهای خونی، سیستم ایمنی ، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های نر مغانی, حامد رحمانی, 1398


5 - تأثیر تغذیه پودر تفاله انار با و یا بدون آنزیم تانناز بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی پارامترهای خونی بره های نر مغانی, علی نوری, 1399


4 - اثر تغذیه تفاله گوجه فرنگی با و بدون آنزیم بر عملکرد، وضعیت ایمنی و پارامترهای خونی بره های مغانی, سید معصوم قاسمی, 1400


3 - تاثیر تغذیه گیاه لیلکی (Gleditsia caspica) به همراه پلی اتیلن گلیکول بر عملکرد، فراسنجه های خونی و برخی پارامترهای ایمنی در بره های نر پرواری, نصیبه حعفری پور, 1401


2 - اثر استفاده از عصاره مخمر و منبع فنول بر عملکرد، فراسنجه های خونی و برخی پارامترهای سیستم ایمنی در بره‌های نر مغانی, سیده مهریناز قریشی مقدم میناباد, 1401


1 - تأثير تغذيه مخمر و منبع فنول بر عملکرد، فراسنجه هاي خوني و برخي باکتري هاي انتهای دستگاه گوارش در گوساله هاي ماده شیرخوار هلشتاين, ناصر عالی مراد خرم آباد, 1402