رضوان شاددل

مرتبه علمی: دانشیار
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
شماره تماس: 04531505401
ایمیل: r.shaddel@uma.ac.ir
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1939-4383
20172018201920202021202220232024163277126229328404285
AllSince 2019
Citations15181461
h-index1918
i10-index1919

اینجانب در بهمن ماه سال 1365 در خانواده اي فرهنگي در استان اردبیل متولد شدم. دوران مقدماتی تحصیلاتم را در مدارس استان گذراندم. دوره کارشناسی‌ام را در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در شهریورماه سال 1388 در دانشگاه ارومیه با کسب رتبه سوم بین ورودی ها به اتمام رساندم. پس از دوره لیسانس بلافاصله در آزمون کارشناسی ارشد و دانشگاه فردوسی مشهد قبول شده و این دوره را در شهریورماه 1390 با کسب رتبه سوم بین ورودی ها و دفاع از پایان نامه خود تحت عنوان "بهینه یابی فرایند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه با استفاده از مادون بحرانی آب به روش سطح پاسخ و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن" با درجه عالی به اتمام رساندم. بعد از اتمام تحصيل بلافاصله عازم خدمت مقدس سربازي شدم. پس از خدمت سربازي مشغول کار در کارخانه روغن نباتي اردبيل شدم. همزمان موفق به پذيرش در مقطع دکتری شده و در دانشگاه تبريز مشغول به تحصیل شدم. پس از حدود يکسال تحصیل در مقطع دکتری مشغول کار در کارخانه خشکبار شدم. از اواخر مهرماه سال 95 تا اواخر خرداد سال 96 به مدت هشت ماه در دانشگاه ايالتي راتگرز آمريکا مشغول تحقيق و مطالعه بودم. پس از بازگشت به کشور عزیزمان در دیماه 1396 مدرک دکتری را با دفاع از رساله خود تحت عنوان "میکروانکپسولاسیون آنتوسیانینهای تمشک به روش کواسرواسیون کمپلکس با دو نوع ماده دیواره صمغ عربی و ژلاتین و ارزیابی آن در سیستم های غذایی" با درجه عالی اخذ کردم. در کنار تدریس در دانشگاه محقق اردبیلی به مدت حدود 2 سال در یک شرکت بین المللی در تهران به عنوان کارشناس بازرگانی مشغول شده و به امر بازرسی کالاهای غذایی وارداتی و داخلی پرداختم. اکنون به عنوان عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی مشغول به کار هستم، با اميد اينکه بتوانم خدمتي به کشورم و بخصوص دانشجويان عزيزمان کرده باشم تا گوشه اي از کمبودهاي علمي و تکنولوژيکي اين رشته را با توجه به نياز کشور که تلاش در زمينه توسعه و صادرات محصولات غير نفتي است را بر دوش گيرم. 


تحصیلات

افتخارات

عضویت در انجمن های علمی

زمینه های تحقیقاتی

مقالات انگلیسی

44 - B Fathi-Achachlouei, S Namvar, R Shaddel,The effect of different ratios of lecithin-cholesterol on the encapsulation stability of beta-carotene loaded nanoliposomes,2024
43 - S Toloei, B Fathi-Achachlouei, R Shaddel, J Borhanian,Effect of cold plasma and ultrasound pretreatments on the chemical compositions and antioxidant properties of the hydroalcoholic extract of Quince leaves,2024
42 - A Jami, B Fathi-Achachlouei, R Shaddel,Nanoliposome of black fig Anthocyanins and its application in kombucha,2024
41 - R Shaddel, S Rajabi-Moghaddam,Encapsulation of caffeine in chitosan-coated nanoliposomes and its application in drink formulation,2024
40 - S Rajabi Moghaddam, R Shaddel,Production and evaluation of chitosan-coated nanoliposomes for caffeine encapsulation,2023
39 - R Shaddel, S Rajabi Moghaddam,Production and evaluation of caffeine nanochitosome and instant drink powder enriched with it,2023
38 - R Shaddel, S Akbari-Alavijeh,Investigation of physical and mechanical properties of biodegradable opopanax gum film containing resin and nanoparticles of opopanax.,2022
37 - R Shaddel, Y Zahedi, M Salamatian,Production and evaluation of nanoliposomes loaded with capparis spinosa extract,2022
36 - R Shaddel, S Akbari-Alavijeh,Identification and evaluation of the prebiotic effect of water-soluble polysaccharides extracted from green almond hull,2022
35 - F Garavand, I Cacciotti, N Vahedikia, A Rehman, Ö Tarhan, ...,A comprehensive review on the nanocomposites loaded with chitosan nanoparticles for food packaging,2022
34 - T Comunian, A Babazadeh, A Rehman, R Shaddel, S Akbari-Alavijeh, ...,Protection and controlled release of vitamin C by different micro/nanocarriers,2022
33 - S Akhavan-Mahdavi, R Sadeghi, AF Esfanjani, S Hedayati, R Shaddel, ...,Nanodelivery systems for d-limonene; techniques and applications,2022
32 - SR Falsafi, H Rostamabadi, A Babazadeh, Ö Tarhan, A Rashidinejad, ...,Lycopene nanodelivery systems; recent advances,2022
31 - A Rashidinejad, O Tarhan, A Rezaei, E Capanoglu, S Boostani, ...,Addition of milk to coffee beverages; the effect on functional, nutritional, and sensorial properties,2022
30 - M Tomas, E Capanoglu, A Bahrami, H Hosseini, S Akbari‐Alavijeh, ...,The direct and indirect effects of bioactive compounds against coronavirus,2022
29 - M Salamatian, Y Zahedi, R Shaddel,Production and evaluation of nanoliposomes loaded with Capparis spinosa extract,2022
28 - M Khakbaz Heshmati, M Jafarzadeh‐Moghaddam, A Pezeshki, ...,The oxidative and thermal stability of optimal synergistic mixture of sesame and grapeseed oils as affected by frying process,2022
27 - R Shaddel, S Akbari-Alavijeh, I Cacciotti, S Yousefi, M Tomas, ...,Caffeine-loaded nano/micro-carriers: Techniques, bioavailability, and applications,2022
26 - S Akbari-Alavijeh, R Shaddel, SM Jafari,In vivo assessments for predicting the bioavailability of nanoencapsulated food bioactives and the safety of nanomaterials,2021
25 - A Rezaei, M Daeihamed, E Capanoglu, M Tomas, S Akbari-Alavijeh, ...,Possible health risks associated with nanostructures in food,2021
24 - M Jafarzadeh-Moghaddam, R Shaddel, SH Peighambardoust,Sugar beet pectin extracted by ultrasound or conventional heating: A comparison,2021
23 - K Samborska, S Boostani, M Geranpour, H Hosseini, C Dima, ...,Green biopolymers from by-products as wall materials for spray drying microencapsulation of phytochemicals,2021
22 - A Rashidinejad, S Boostani, A Babazadeh, A Rehman, A Rezaei, ...,Opportunities and challenges for the nanodelivery of green tea catechins in functional foods,2021
21 - R Shaddel, S Akbari-Alavijeh, SM Jafari,In vivo assays for predicting the safety of food-based nanomaterials,2021
20 - S Akbari-Alavijeh, R Shaddel, SM Jafari,Encapsulation of food bioactives and nutraceuticals by various chitosan-based nanocarriers,2020
19 - A Rajaei, D Salarbashi, N Asrari, BS Fazly Bazzaz, SM Aboutorabzade, ...,Antioxidant, antimicrobial, and cytotoxic activities of extracts from the seed and pulp of Jujube (Ziziphus jujuba) grown in Iran,2020
18 - S Akbari-Alavijeh, R Shaddel, SM Jafari,In vivo assays for evaluating the release of nanoencapsulated food ingredients,2020
17 - S Akbari-Alavijeh, R Shaddel, SM Jafari,Nanostructures of chitosan for encapsulation of food ingredients,2019
16 - R Shaddel, S Akbari-Alavijeh, SM Jafari,Encapsulation of food ingredients by Pickering nanoemulsions,2019
15 - B Fathi-Achachlouei, S Azadmard-Damirchi, Y Zahedi, R Shaddel,Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed,2019
14 - B Fathi-Achachlouei, S Azadmard-Damirchi, Y Zahedi, R Shaddel,Pretreatment of an Iranian Milk Thistle (Silybum marianum L.) Ecotype with Microwaves and its Effect on Extracted Oil Quality,2019
13 - B Fathi-Achachlouei, R Shaddel, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, S Akbari-Alavijeh,A novel approach for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation method using gelatin and gum Arabic as wall materials,2018
12 - R Shaddel, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, H Hamishehkar, ...,Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins,2018
11 - R Shaddel, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, H Hamishehkar, ...,Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation,2018
10 - A Shakeri, J Akhtari, V Soheili, SF Taghizadeh, A Sahebkar, R Shaddel, ...,Identification and biological activity of the volatile compounds of Glycyrrhiza triphylla Fisch. & CA Mey,2017
9 - A Shakeri, F Khakdan, V Soheili, A Sahebkar, R Shaddel, J Asili,Volatile composition, antimicrobial, cytotoxic and antioxidant evaluation of the essential oil from Nepeta sintenisii Bornm.,2016
8 - MM Karimkhani, R Shaddel, MHH Khodaparast, M Vazirian, ...,Antioxidant and antibacterial activity of safflower (Carthamus tinctorius L.) extract from four different cultivars,2016
7 - MM Karimkhani, MH Haddad-Khodaparast, R Shaddel, G Goli-Movahed, ...,Antioxidant and antibacterial activity of Iranian cultivars of safflower (Carthamus tinctorius L.),2015
6 - R Shaddel, MH Haddad-Khodaparast, A Maskooki, R Golmezerji,Optimization of polyphenolic compounds from bene hull using subcritical water by artificial neural network,2014
5 - R Shaddel, A Maskooki, MH Haddad-Khodaparast, S Azadmard-Damirchi, ...,Optimization of extraction process of bioactive compounds from Bene hull using subcritical water,2014
4 - R Shaddel, MH Haddad-Khodaparast, A Maskooki, A Sharif, ...,Optimization of bioactive compounds extraction process from bene hull (Pistacia atlantica) using subcritical water by response surface methodology,2013
3 - R Shaddel, MH Haddad-Khodaparast, A Maskooki, A Sharif, ...,Evaluation of bene hull extraction antioxidant activity by superheated water method,2012
2 - R Shaddel, A MASKOOKI, MH Haddad Khodaparast, DS Bashi,Optimization of Polyphenolic Compounds Extraction Process from Bene Hull (Pistacia atlantica var mutica) Based on Superheated Water Using Neural Network,2012
1 - R Shaddel, A Maskooki, MH Haddad Khodaparast, DS Bashi,Subcritical Water Extraction as a New Environmental Friendly Method for Bioactive Compounds Extraction Process from Bene Hull,2012

مقالات فارسی

کتاب انگلیسی

5 - Book Chapter, Elsevier. 2021. “In vivo assays for predicting the safety of food-based nanomaterials” to the book, Safety and Regulatory Issues Of Nanoencapsulated Food Ingredients. Rezvan Shaddel, Safoura Akbari-Alavijeh & Seyed Mahdi Jafari.
4 - Book Chapter, Elsevier. 2021. “Possible health risks associated with nanostructures in food” to the book, Safety and Regulatory Issues Of Nanoencapsulated Food Ingredients.Atefe Rezaei, Marjan Daeihamed, Esra Capanoglu, Merve Tomas, Safoura Akbari-Alavijeh, Rezvan Shaddel, Sara Khoshnoudi-Nia, Sareh Boostani, Hadis Rostamabadi, Seid Reza Falsafi & Seid Mahdi Jafari.
3 - Book Chapter, Elsevier. 2020. “In vivo assays for evaluating the release of nanoencapsulated food ingredients” to the book, Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients.Safoura Akbari-Alavijeh,Rezvan Shaddel& Seyed Mahdi Jafari.
2 - Book Chapter, Elsevier. 2019. “Encapsulation of Food Ingredients by Pickering Nanoemulsions” to the book, Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes. Rezvan Shaddel, Safoura Akbari-Alavijeh & Seyed Mahdi Jafari.
1 - Book Chapter, Elsevier. 2019. “Nanostructures of chitosan for encapsulation of food ingredients”to the book, Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes. Safoura Akbari-Alavijeh,Rezvan Shaddel& Seyed Mahdi Jafari.

کتاب فارسی
  • رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه از سال 1401.
  • رئیس آکادمی زبان دانشگاه از سال 1401. 
  • مشاور علمی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه محقق اردبیلی (سال 1398-1402). 


برنامه هفتگی استاد در ترم جاری

نام درس مقطع زمان و مکان ارائه
دکتری
کارشناسی ارشد

7 - نانوریزپوشانی ترکیبات پلی فنلی با نانونیوزوم جهت غنی سازی پاستیل, زهره گنجه سلطان آبادی, 1402/11/30


6 - تولید پاستیل غنی سازی شده با استفاده از نانولیپوزوم ترکیبات پلی فنل, مریم باقری توچائی, 1402/07/15


5 - تاثیر روش های پلاسمای سرد، مایکروویو و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ میوه به, سیمین طلوعی, 1402/06/27


4 - بررسی غنی سازی نوشیدنی با طعم نعناع با استفاده از عصاره سبوس برنج و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی, سید علی میرصفای مقدم , 1402/03/28


3 - تولید پودر نوشیدنی فوری با کافئین و مقایسه آن با پودر نوشیدنی تولید شده با نانولیپوزوم کافئین, شادی رجبی مقدم , 1401/11/12


2 - بهبود پایداری بتاکاروتن توسط نانوذرات لیپوزومی در پاستیل, سحر نامور, 1401/06/21


1 - تولید پودر ژله با استفاده از هندوانه کوهی و مقایسه ی آن با پودر ژله ی تولید شده با نانولیپوزوم هندوانه کوهی, معصومه سلامتیان , 1400/11/30