با اهداي سلام:
احتراما، اينجانب بهرام فتحی آچاچلویی دوره كارشناسي خودم را در رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی دربهمن ماه سال 1378 در دانشگاه ارومیه با معدل 16/94 به اتمام رسانده و دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي علوم و صنایع غذایی را نيز در اسفندماه 1381 با معدل82/18 و با كسب رتبه ممتاز دانشگاه تبریز در رشته علوم و صنايع غذايي تمام كرده و همچنين از شهريور ماه سال 1382 در دانشگاه محقق اردبيلی بعنوان هيئت علمی مشغول شدم. همچنین در سال 1387 با قبولی و کسب رتبه 1 دکتری دانشگاه تبریز در بین بیش از 70 نفر متقاضی، این دوره را شروع کرده و دوره دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی- گرایش تکنولوژی مواد غذایی را با احتساب گذراندن 6 ماه دوره فرصت مطالعاتی در کشور ایرلند در تیر ماه 1391 و با رتبه ممتاز در دانشگاه تبریز به اتمام رساندم.
1- کسب رتبه اول دوره دکتری در بین بیش از 70 نفر متقاضی و شرکت کننده در امتحان اولین دوره دکتری دانشگاه تبریز در سال 1387
2- پژوهشگر منتخب دانشكده علوم كشاورزي دانشگاه محقق اردبيلي در سال 1391.
3- معاونت پژوهشي و تحصيلات تكميلي دانشكده علوم كشاورزي دانشگاه محقق اردبيلي از شهریور ماه 92 تا آذرماه 95.
4- مدیر برنامه ریزی آموزشی، آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه از تاریخ 27/12/97 تا 1401/5/10.
32 - V Mahdavi, H Rafiee-Dastjerdi, A Asadi, J Razmjou, BF Achachlouei,Evaluation of Lippia citriodora essential oil nanoformulation against the lepidopteran pest Phthorimaea operculella Zeller (Gelechiidae),2022
31 - AA Shokouhian, F Letafatt, B Fathi-Achachlouei, A Asghari, R Olfatti,Investigation the effect of corn Zein and wheat gluten on quality characteristics and storage life of grape cv. Rasmi Meshki.,2021
30 - B Fathi-Achachlouei, N Babolanimogadam, Y Zahedi,Influence of anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on the microbial, chemical, and sensory properties of chicken fillets wrapped with gelatin film,2021
29 - M Jalali-Jivan, S Abbasi, B Fathi-Achachlouei,Lutein extraction by microemulsion technique: Evaluation of stability versus thermal processing and environmental stresses,2021
28 - M Jalali-Jivan, B Fathi-Achachlouei, H Ahmadi-Gavlighi, SM Jafari,Improving the extraction efficiency and stability of β-carotene from carrot by enzyme-assisted green nanoemulsification,2021
27 - B Fathi-Achachlouei, N Babolani Mogadam, Y Zahedi,Identification of Anise (Pimpinella anisum L.) Essential Oil Compounds and Investigation of its Effect on Some Foodborne Pathogens: Bacillus cereus, Staphylococcus aureus …,2020
26 - N Derakhshan, AA Shokouhian, B Fathi Achachelooee,Effect of Putrescine and Aloe Vera gel on biochemical indices of peach fruit var. red top during storage life,2019
25 - B Fathi-Achachlouei, S Azadmard-Damirchi, Y Zahedi, R Shaddel,Microwave pretreatment as a promising strategy for increment of nutraceutical content and extraction yield of oil from milk thistle seed,2019
24 - R Shaddel, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, H Hamishehkar, ...,Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins,2018
23 - Y Zahedi, B Fathi-Achachlouei, AR Yousefi,Physical and mechanical properties of hybrid montmorillonite/zinc oxide reinforced carboxymethyl cellulose nanocomposites,2018
22 - R Sheykhbaglou, M Sedghi, B Fathi-Achachlouie,The Effect of Ferrous Nano-oxide Particles on Physiological Traits and Nutritional Compounds of Soybean ( Glycine max L.) Seed,2018
21 - R Shaddel, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, H Hamishehkar, ...,Use of gelatin and gum Arabic for encapsulation of black raspberry anthocyanins by complex coacervation,2018
20 - BF Achachlouei, Y Zahedi,Fabrication and characterization of CMC-based nanocomposites reinforced with sodium montmorillonite and TiO2 nanomaterials,2018
19 - V Mahdavi, H Rafiee-Dastjerdi, A Asadi, J Razmjou, B Fathi Achachlouei,Synthesis of Zingiber officinale essential oil-loaded nanofiber and its evaluation on the potato tuber moth, Phthorimaea operculella (Lepidoptera: Gelechiidae),2018
18 - B Fathi-Achachlouei, H Ghasemi Mirak,Effect of different levels of inulin and xanthan on survival of probiotic bacteria in doogh to produce a functional dairy drink,2018
17 - V Mahdavi, H Rafiee-Dastjerdi, A Asadi, J Razmjou, BF Achachlouei, ...,Effective Management of the Phthorimaea operculella (Zeller) Using PVA Nanofibers Loaded with Cinnamomum zeylanicum Essential Oil,2017
16 - K Alirezalu, S Azadmard-Damirchi, BF Achachlouei, J Hesari, ...,Physicochemical properties and nutritional composition of black truffles grown in Iran,2016
15 - R Shaddel, A Maskooki, MH Haddad-Khodaparast, S Azadmard-Damirchi, ...,Optimization of extraction process of bioactive compounds from Bene hull using subcritical water,2014
14 - BF Achachlouei, J Hesari, SA Damirchi, SH Peighambardoust, M Esmaiili, ...,Production and characterization of a functional Iranian white brined cheese by replacement of dairy fat with vegetable oils,2013
13 - B Fathi-Achachlouei, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, ...,Manufacture of functional cheese using olive and canola oils,2013
12 - K Alirezalu, J Hesari, A Alirezalu, M Mohammadi, B Fathi-Achachlouei,Evaluation of physicochemical properties and fatty acid composition of milk thistle seed oil,2012
11 - K Alirezalu, J Hesari, S Azadmard-Damirchi, SH Peighambardoust, ...,Evaluation of oil content and fatty acid composition of Pyrus glabra as a medicinal plant (Pyrus glabra Boiss.),2012
10 - S Azadmard-Damirchi, K Alirezalu, BF Achachlouei,Microwave pretreatment of seeds to extract high quality vegetable oil,2011
9 - S Azadmard-Damirchi, F Habibi-Nodeh, J Hesari, M Nemati, ...,Effect of pretreatment with microwaves on oxidative stability and nutraceuticals content of oil from rapeseed,2010
8 - S Azadmard-Damirchi, M Nemati, J Hesari, M Ansarin, ...,Rapid separating and enrichment of 4, 4′-dimethylsterols of vegetable oils by solid-phase extraction,2010
7 - M Sirousazar, A Mohammadi-Doust, BF Achachlouei,Mathematical investigation of the effects of slicing on the osmotic dehydration of sphere and cylinder shaped fruits,2009
6 - B Fathi‐Achachlouei, S Azadmard‐Damirchi,Milk thistle seed oil constituents from different varieties grown in Iran,2009
5 - RS Sharifi, T Yalchi, RS Sharifi, BF Achachlouei,The Association Between Production and Reproduction Traits in Some Iranian Holstein Herd,2008
4 - N Hadjipour, M Marjani, R Sedaghat, SH Marjanmehr,Histopathological absorption trend comparison between chromic catgut suture materials produced by different companies in rabbits,2008
3 - B Fathi-Achachlouei, A Ahmadi-Zenouz, Y Assadi, J Hesari,Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated carbon and its effects on several chemical constituents,2007
2 - B Fathi-Achachlouei, A Ahmadi-Zenouz, Y Assadi, J Hesari,Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated carbon and its effects on several chemical constituents,2007
1 - M Sirousazar, M Yari, BF Achachlouei, J Arsalani, Y Mansoori,Polypropylene/montmorillonite nanocomposites for food packaging,2007
3 - 3- ترجمه كتاب مصوب دانشگاه محقق اردبيلي با عنوان: ‹اصول تغذیه ورزشی› (چاپ شده در تابستان 1387). 2 - 2- تاليف كتاب تكنولوژي توليد روغن هاي خوراكي. مولفان/ كاظم عليرضالو- بهرام فتحي آچاچلوئي. تهران- اتكا- مركز تحقيقات و توسعه2- 1 - 1- تصنیف کتاب مصوب دانشگاه محقق اردبیلی توسط بهرام فتحی آچاچلوئی و صدیف آزادمرد دمیرچی با عنوان: کاربرد کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا در آنالیز مواد غذایی. انتشارات دانشگاه محقق اردبیلی. سال 1400
3 - بررسی بقایای فلزات سنگین در محصولات کشاورزی (سیب زمینی- گوجه فرنگی) و راهکارهای کاهش آن- طرح با سازمان جهاد کشاورزی
2 - درجه بندی عسل در سطوح مختلف بر اساس ساکارز - هیدروکسی متیل فورفورال جهت جلوگیری از تقلبات و قيمت گذاری بر اساس درجه مربوطه- طرح با اداره استاندارد اردبیل
1 - فرمولاسیون و ساخت یک جایگزین شیر جهت تغذیه گوساله های شیرخوار از ضایعات لبنی- طرح با پگاه آذربایجان شرقی" 1395
1- مسئول نظارت و نصب و راه اندازی کارخانه شیر پاستوریزه
دانشگاه محقق اردبيلي که در شهریورماه 1383 با حضور وزیر محترم علوم و استاندار
محترم استان اردبيل افتتاح شد.
2- مدیر عامل صندوق رفاه اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق اردبيلي
از شهریور ماه 84 تا حال حاضر.
3- پژوهشگر
منتخب دانشكده علوم كشاورزي دانشگاه محقق اردبيلي در سال
1391.
4- معاونت پژوهشي و تحصيلات تكميلي دانشكده علوم كشاورزي
دانشگاه محقق اردبيلي از شهریور ماه 92 تا آذرماه
95.
5- مدير گروه آموزشي علوم و صنايع غذايي از تاريخ 14/10/94 تا 19/11/95.
6- مدیر برنامه ریزی آموزشی، آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه
از تاریخ 27/12/97 تا 10/5/1401.
برنامه هفتگی استاد در ترم جاری
نام درس | مقطع | زمان و مکان ارائه |
---|